Prisförfrågan 

 

 

Ladda ner 

 

Gabiola® Svensktillverkade Gabioner

 

Användningsområden för gabioner

En gabionlösning för din trädgård är ofta ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ till stödmurar, avgränsningar eller insynsskydd. Gabioner används till exempel ofta för att ersätta uttjänt slipers. En trädgårsdgestaltning med gabioner är också ett snyggt inslag.

 

 

GABIOLA® gabioner

GABIOLA® punktsvetsade gabioner finns som rak gabion och som rund gabion, och levereras med spirallås och färdigtillverkade distansstag.

GABIOLA® gabioner har en aluminium- och zinklegering som ger bästa korrosionsskydd.

 

För att spara delar byggs gabionburarna ihop med gemensamma skiljeväggar, lock/bottnar och låsspiraler. Åtgången av delar räknas ut för varje gabionprojekt individuellt. GABIOLA® gabioner är lämpade för både trädgårdar och stora projekt.

 

För priser, använd prisförfrågan här på sidan, eller skicka ett mail.

 

Klicka här för att se några projekt där GABIOLA® gabioner använts.

 

Design med gabioner

Vi hjälper till med tips och designlösningar där gabioner ingår. GABIOLA® raka och runda gabioner kan kombineras i spännande och fantasifulla former och passar utmärkt till både små och stora gabionprojekt.

 

 

Montering av GABIOLA® gabioner

Tack vare att våra gabioner monteras ihop med kopplingsspiraler går monteringen mycket enkelt och snabbt (ca. 5 min/löpmeter). Konstruktionen är flexibel eftersom spiralen kan fästas i valfri maska i gabionnäten. Spiralerna tillverkas i starkt fjäderstål (överdragen med samma legering som näten), och har en tät stigning, vilket gör konstruktionen hållbar.