Prisförfrågan 

 

 

Ladda ner 

 

Gabiola® Svensktillverkade Gabioner

 

GABIOLA® gabioner (ibland kallade "stenkorgar") är lämpade för allt från trädgårdar till stora projekt.

Klicka här för att se några projekt där GABIOLA® gabioner använts.

 

Användningsområden för gabioner

En gabionlösning för din trädgård är ofta ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ för släntstabiliseringar och som stödmurar, avgränsningar eller insynsskydd. En trädgårsdgestaltning med gabioner är också ett snyggt inslag i din trädgård, den skapar trivsel och harmoni.

 

 

GABIOLA® gabionmodeller

GABIOLA® svetsade gabioner är de enda som tillverkas i Sverige. De finns som raka gabioner och som runda gabioner och de levereras med tillhörande spirallås och distansstag.

 

 

Designlösningar med gabioner

Vi hjälper gärna till med tips och designlösningar där gabioner ingår. GABIOLA® raka och runda gabioner kan kombineras i spännande och fantasifulla former och passar utmärkt för både små och stora gabionprojekt.

 

Prisförfrågan GABIOLA® gabioner

Vanligtvis säljs inte våra gabioner som lösa burar utan som en sammanhängande enhet. Vi hjälper till med beräkning av åtgång av delar och lämnar en offert på hela gabionmuren. Använd gärna "prisförfrågan" här på sidan, eller skicka ett mail.

 

Montering av GABIOLA® gabioner

Tack vare att våra gabioner monteras ihop med kopplingsspiraler går monteringen mycket enkelt och snabbt (ca. 5 min/löpmeter). Konstruktionen går att göra väldigt flexibel eftersom spiralen kan fästas i vilken maska i gabionnätet som helst. Spiralen tillverkas i fjäderstål som gör den lättarbetad och böjbar. Den har en zink/aluminiumlegering och en tät stigning, vilket gör att hela konstruktionen blir oerhört hållbar.

 

 

GABIOLA® gabioner är punktsvetsade och har en aluminium- och zinklegering som ger ett överlägset korrosionsskydd. Gabionerna levereras i delar som enkelt monteras ihop med tillhörande låsspiraler och distansstag. För att spara delar byggs gabionburarna ihop med gemensamma skiljeväggar, lock/bottnar och låsspiraler. Åtgången av delar räknas ut för varje gabionprojekt individuellt.