Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta, godkänner du att vi använder cookies.
Läs mer om vår policy för web och personuppgifter

Organisationsnummer:

556555-3020

 

Vat Nr:

SE556555302001

 

Besöksadress:

Stureparksvägen 10

451 55 Uddevalla

 

Information om Svenska Geotech AB

Svenska Geotech AB ingår i Indutradekoncernen.
Vi är idag återförsäljare för Fibertex produkter i Sverige. Vi är även återförsäljare för bentonitprodukter från CETCO och geonät från Tensar. Våra kunder är såväl grossister som entreprenörer, allt från enmansföretag till stora entreprenadföretag med miljardomsättning.

 

Fibertex är en producent av geotextil. Företaget har en lång erfarenhet av geotextiltillverkning. Idag har Fibertex en av Europas modernaste produktionsanläggning för tillverkning av nålfiltad geotextil, vilket medför en tillverkningssäkerhet på över 99 %. Produktionen är ISO 9001 certifierad, samt certifierad Factory Production Control, för att kunna garantera kunderna högst möjliga kvalitet.

 

CETCO är världens ledande och största producent av bentonitmembran. Bentonitmembranen tillverkas i produktionsanläggningar i Nordamerika, Asien och Europa. CETCO har mer än 75 års effarenhet av bentonitprodukter och dess användning.

 

Tensar International är en världsledande tillverkare och leverantör av grundstabilisering och jordförstärkning som löser tekniska problem inom bygg- och anläggning. Med ett tekniskt expertteam och ett internationellt nätverk av distributionspartners, ger Tensar också professionellt stöd och opartiska råd till projekt, från produkturval och konstruktion till rådgivning på arbetsplats.

 

Vi på Svenska Geotech inriktar oss på samtliga applikationsområden för geoprodukter och bentonitmembran. Ett av våra specialområden är deponitäckning, där vi kan erbjuda helhetslösningar från projektering till färdig entreprenad.

 

Våra produkter kännetecknas av hög kvalitet och användarvänlighet till ett av marknadens bästa priser.

Vi strävar efter att ge såväl gamla som nya kunder högsta möjliga service och uppnå största möjliga kundnöjdhet.

 

VD för Svenska Geotech AB är Mikael Lönnblom. 

 

 

Vi har två egna varumärken:

 

 

Vi representerar också: