Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta, godkänner du att vi använder cookies.
Läs mer om vår policy för web och personuppgifter

Karriär på Svenska Geotech

Mikael Lönnblom

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av ett framgångsrikt team? Vi letar efter engagerade och resultatinriktade individer som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Hos oss blir du en del i en högpresterande organisation som värdesätter samarbete, eget ansvar och en positiv arbetsmiljö.

 

Lediga jobb

Just nu söker vi en till säljare.

 

» Till jobbannons

 

Ansökningar behandlas löpande, så var snabb med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få lära känna dig!

 

Gör en spontanansökan

Vill du vara en del av vårt team, men hittar ingen specifik ledig position som passar din profil för tillfället? Inga problem!
Vi välkomnar spontanansökningar från talangfulla och engagerade individer som är intresserade av att vara en del av vårt framgångsrika team. Vi tror på att rekrytera och utveckla de bästa talangerna och vi ser alltid fram emot att lära känna nya personer med en passion för det de gör. Vi är öppna för att utforska möjligheter som kan matcha din kompetens och erfarenhet.

 

Vad vi erbjuder:

  • En dynamisk arbetsmiljö där du kan bidra till spännande projekt och utmaningar
  • Möjligheten att utvecklas och växa i din karriär
  • En kreativ och samarbetsvillig arbetsplats där dina idéer och initiativ uppmuntras

 

Hur du ansöker:

Skicka in en spontanansökan genom att bifoga ditt uppdaterade CV och ett personligt brev som beskriver din bakgrund, dina intressen och vad du skulle kunna bidra med till vårt team. Vi uppskattar att få en tydlig bild av din kompetens och hur du kan passa in i vår organisation. Vi ser fram emot att höra från dig och lära känna dig bättre! Observera att vi tar emot spontanansökningar löpande och kommer att kontakta dig om vi hittar en passande möjlighet för dig.

 

» Skicka mail